Virsomhedsoplysninger & sæson

CVR-nummer: 36350946
Stenmosevej 2
8800 Viborg
Mobil: 23 83 36 83

Georgine Gaarden

Vi er en lille nichevirksomhed, som har fokus på georginer/dahlia. Vores georginer er specielt udvalgt blandt de populære sorter, så de er anvendelig til f.eks. buketter, dekorationer, æresporte mm.

Sæsonen 2018

Vi har i den kommende sæson over 80 forskellige sorter og ca. 2600 knolde i vores have. I juli, august, september og oktober blomstrer de overdådige, fyldige og lysende blomster , og jo mere man plukker, jo flere blomster kommer der. Fælles for alle vores georginer er, at de har en lang, rig og farvestrålende blomstring.

Dejlige dahlia – er de ikke bare fantastiske.

Salg af georgineknolde

Næste gang der kan bestilles knolde/alle sorter bliver til d. 1. august på hjemmesiden.

Kontakt@georginegaarden.dk.

Oktober 2017 indtil marts/april 2018 sælges/leveres knolde fra vores lager på Stenmosevej 2 eller på hjemmesiden/restlager, hvor farvebilleder hjælper med at finde de rette knolde. Alle knolde/3 fingre = 20 kr. pr. knold + fragt på 60 kr. uanset antal knolde, og leveret direkte til din adresse.

Vi kan opbevare din bestilling vinteren over, og du kan vælge først at betale til foråret 2019, når ordren afvikles. Kort sagt du bestemmer.

Se de forskellige sorter under fanen “Produkter”.

Salg af blomster

Desuden sælger vi i perioden august – oktober georgineblomster til ethvert formål til en pris på 3 kr. pr. blomst-diameter op til 15 cm og 4 kr. pr. blomst-diameter over 15 cm. Georgineblomster der kan vælges imellem findes under produkter.

Endvidere blandede buketter til 25 kr., der kan afhentes på adressen eller i vores bod ved forsamlingshuset i Sønder Rind i august, september, oktober. Der er 10 – 12 blomster i buketten.

Dekorationer/større buketter afhentes på Georgine Gaarden efter aftale.